Van de Goor Dé Witgoed Specialist

Van de Goor in Gemert is dé specialist en uw adres voor energiezuinig witgoed waaronder inductiekookplaten. En uw bespaarvoucher mag u inzetten voor een inductiekookplaat!

Bij een inductiekookplaat is er geen sprake van open vuur of gasgebruik. Dit type werkt namelijk op elektriciteit. De temperatuur van een inductiekookplaat is net zo goed te reguleren als bij een gaskookplaat, want de inductiekookplaten verwarmen enkel direct onder de pan en niet de gehele kookplaat.

Wanneer de pan van de kookplaat wordt gehaald, koelt deze direct af, wat de inductiekookplaat een veiligere optie maakt dan een keramische- of gaskookplaat. Daarbij is koken op inductie een energiezuinigere keuze.

Bij Van de Goor dé Witgoed Specialist bieden we diverse modellen aan, waaronder inductiekookplaten met een ingebouwd afzuigsysteem, van onder meer ATAG, Bosch, Pelgrim en AEG. Bij aanschaf van een inductiekookplaat is het belangrijk om u goed te laten adviseren over de benodigdr elektrische aansluiting. Dit kan namelijk per model verschillen. Wij adviseren u hierover graag.

Benieuwd wat je kan kopen met je voucher?

Hier vind je
  • Inductiekookplaten