Heerlijck Duurzaam

Heb je vragen over besparen, onze voucher of webshop?

Openingstijden (afhalen in Boelthiek)

Stuur je vraag via ons
contactformulier

  Veelgestelde vragen

  Alle relevante
  informatie

  Geen paniek, wij lossen dit voor je op! Stuur een mailtje naar info@heerlijckduurzaam.nl met daarin jouw naam + postcode en huisnummer. Dan gaan wij er mee aan de slag en ontvang je zo snel mogelijk jouw persoonlijke bespaarvouchercode via de mail. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op 0492-218977 of kom eens langs bij ons in de Boelthiek in Gemert. Wij helpen jou dan graag verder.

  Voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn of om een andere reden niet goed in staat zijn om hun lampen zelf te vervangen, biedt Led’s Go Green hulp. We zijn er om elkaar te helpen nietwaar? Neem gewoon even contact met ons op en we kijken wat we in uw specifieke geval voor u kunnen doen.

  Je kunt jouw pakketje ophalen bij ons in de Boelthiek in Gemert, de oude bieb! Het adres hiervan is Sint Gerardusplein 1, 5421HS, Gemert. We heten je van harte welkom bij onze balie en helpen jou daar graag verder!

  We heten jou iedere werkdag (maandag tot en met vrijdag) welkom in de Boelthiek tussen 10.00-16.00 uur. Soms zijn we ook geopend op zaterdag, houd hiervoor onze Facebook community @SamenHeerlijckDuurzaam in de gaten, daar wordt iedere week gedeeld of we die week op zaterdag open zijn. Komen deze dagen/ tijden niet goed bij u uit? Neem dan via de mail even contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing! info@heerlijckduurzaam.nl
  Meer vragen bekijken